ONZE TANDHEELKUNDIGE BEHANDELINGEN

De tandartspraktijken van Breuklander mondzorg+ bieden innovatieve algemene én specialistische tandheelkundige zorg. Dus u kunt voor elke gebitsbehandeling bij ons terecht.

Digitale mondscanner

In onze mondzorgpraktijk maken we gebruik van een digitale mondscanner. Daarmee is het vervelende ‘gipshappen’ verleden tijd. Een simpele scan van uw gebit zorgt voor ultiem comfort, een hogere kwaliteit en een efficiëntere werkwijze. Onontbeerlijk in een moderne tandartspraktijk!

Breuklander mondzorg+ is er voor iedereen

Optimale mondzorg voor jong en oud, en elk budget. Staat uw behandeling er niet bij? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Voor meer informatie over behandelingen klik hier!

BEKIJK OOK

Algemene tandheelkunde

De tandartspraktijken van Breuklander mondzorg+ bieden algemene én specialistische tandheelkundige zorg. Dus u kunt elke gebitsbehandeling bij ons terecht.

Bekijk

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Mondchirurgie

In onze tandartspraktijk kunt u ook terecht voor de meest voorkomende chirurgische ingrepen in de mond.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Reconstructieve tandheelkunde

Wilt u een mooi, regelmatig gebit of stralend witte glimlach? Het kan. Samen ontwerpen, visualiseren én realiseren we een gezond, mooi en natuurlijk uitziend gebit.

Bekijk