VACATURES & STAGE

Breuklander mondzorg+ is continu op zoek naar goede zorgprofessionals. Staat je vacature er niet bij? En wil je aan de slag in een van onze state of the art tandartspraktijken? Top.

Stuur een brief met motivatie en cv naar:

Mirjam Vijge
Praktijkmanager
kantoor@breuklander.nl

Vacature tandartsassistent(e)

Voor onze praktijk in Putten zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) voor minimaal drie dagen per week, werkzaam op in ieder geval woensdag en vrijdag. Je bent van harte welkom voor een sollicitatiegesprek als je een tandartsassistent(e) opleiding hebt afgerond of volgt.

-Je bent werkzaam bij meerdere tandartsen in het team

-Krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en bent onderdeel van een veelzijdig team met zeer uiteenlopende behandelingen door de aanwezigheid van verschillende specialismen

-Staat voor kwaliteit en state of the art tandheelkunde

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Erkend leerbedrijf

Breuklander mondzorg+ is een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amersfoort. Ook zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondzorgkunde

Wil je stage lopen bij onze praktijk dan nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon: Mirjam Vijge, praktijkmanager, via kantoor@breuklander.nl

Stage tandartsassistent(e)

Wil je stage lopen bij onze praktijk dan nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon: Mirjam Vijge, praktijkmanager, via kantoor@breuklander.nl

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk