VACATURES & STAGE

Breuklander mondzorg+ is continu op zoek naar goede zorgprofessionals. Staat je vacature er niet bij? En wil je aan de slag in een van onze state of the art tandartspraktijken? Top.

Stuur een brief met motivatie en cv naar:

Mirjam Vijge
Praktijkmanager
kantoor@breuklander.nl

Vacature tandartsassistent m/v

Niet één, maar twee vacatures in onze praktijk te Putten.  Wij zijn op zoek naar twee tandartsassistenten voor minimaal drie dagen per week, werkzaam op in ieder geval woensdag en vrijdag. Je bent van harte welkom voor een sollicitatiegesprek als je een tandartsassistent(e) opleiding hebt afgerond of volgt.

-Je bent werkzaam bij meerdere tandartsen in het team

-Krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en bent onderdeel van een veelzijdig team met zeer uiteenlopende behandelingen door de aanwezigheid van verschillende specialismen zoals implantologie, orthodontie, chirurgie en reconstructieve tandheelkunde.

-Staat voor kwaliteit en state of the art tandheelkunde

Nieuwsgierig? Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager, en kom langs voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via kantoor@breuklander.nl

Vacature receptionist m/v

Wil je als receptionist werken in een zeer moderne, vooruitstrevende praktijk?

Wij zoeken een receptionist om ons team in Putten te komen versterken voor drie tot vijf dagen per week. Wij vragen van jou een actieve werkhouding met een zekere mate van zelfstandigheid.

De praktijk heeft een gemotiveerd team waar naast algemene tandheelkunde ook implantologie, orthodontie en reconstructieve tandheelkunde en tandheelkunde voor verpleeghuizen een plaats hebben. Groei is voor ons een natuurlijk proces zolang je mooie tandheelkunde levert met een glimlach!

De afgelopen jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld op het gebied van kwaliteit door zich ISO 9001 te certificeren, op het gebied van innovatie door bijvoorbeeld een intra orale mondscanner te gaan gebruiken, op het gebied van groei door het aantal behandeldagen uit te breiden en daar hoort nu ook een aanvulling op het team bij.

Wij vragen:

  • Relevante werkervaring
  • Kennis van Microsoft Office
  • Een actieve houding
  • Zelfstandigheid
  • Zin om aan de slag te gaan in een enthousiast team
  • Doel om een langdurige samenwerking aan te gaan

Nieuwsgierig? Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager via kantoor@breuklander.nl

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Erkend leerbedrijf

Breuklander mondzorg+ is een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amersfoort. Ook zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondzorgkunde

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

Stage tandartsassistent(e)

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk