VACATURES & STAGE

Breuklander mondzorg+ is continu op zoek naar goede zorgprofessionals. Staat je vacature er niet bij? En wil je aan de slag in een van onze state of the art tandartspraktijken? Stuur gerust je cv en motivatiebrief naar ons toe.

Dit is je kans! Tandarts vacature

Tandarts vacature m/v (16-32 uur) per 1 januari 2021

Onze praktijk in Putten, dichtbij Amersfoort, is op zoek naar een tandarts die het team komt versterken op in ieder geval maandag en dinsdag. Vanwege het afscheid van een van onze tandartsen is er plek in de praktijk met direct een volledig gevulde agenda. Onze praktijk bij Barneveld krijgt ook een vacature op maandag vanaf 2021. Een combinatie is ook mogelijk.
Over Breuklander mondzorg+
De praktijk is een begrip in de omgeving sinds 1984. In de praktijk bieden wij onze patiënten algemene tandheelkunde aangevuld met orthodontie, implantologie, chirurgie en reconstructieve tandheelkunde. Daarnaast zijn wij werkzaam op locaties met geriatrische patiënten en ontvangen wij patiënten op verwijzing voor deelbehandelingen van onder andere implantologie en orthodontie.
Wat houdt het werk in?
Je werkt als algemeen practicus in teamverband met collega tandartsen, mondhygienisten en preventie assistenten. Werktijden zijn van 8:15-17u. Je bouwt je eigen patientenbestand op en ziet je eigen patienten terug. Je staat open voor overleg met je collega’s en helpt de patiënten aan een optimale beleving.
Wat bieden wij jou?
Een volle agenda
Begeleiding en overleg met je collega’s, dagelijkse voorbespreking en gezamenlijke beoordeling röntgenfoto’s.
Verdieping in implantologie, orthodontie en Invisalign en reconstructieve tandheelkunde
Je kan werken als ZZPer of in loondienst
3 Shape scanner, microscoop, Simplex en Visiquick, Gewoon Gaaf
Wij vragen
Een Big registratie
Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
Een leergierige instelling en open houding
Heb je na het lezen van deze vacature interesse in onze praktijk?
Neem dan voor meer informatie contact op met Marijn Breuklander via 06 28 344 171 of via tandarts@breuklander.nl
Vacature tandartsassistent

Wij zijn op zoek naar een collega tandartsassistent die niet bang is voor een uitdaging!

Je werkt minimaal drie dagen per week, op in ieder geval woensdag en vrijdag in een unieke praktijk waar je jezelf kan ontwikkelen.Je bent van harte welkom voor een sollicitatiegesprek als je een tandartsassistentopleiding hebt afgerond of volgt.

 

Functieomschrijving

-Je bent werkzaam bij meerdere tandartsen in het team

-Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en bent onderdeel van een veelzijdig team met zeer uiteenlopende behandelingen

-Je krijgt de kans zelfstandig te werken

-Je staat voor kwaliteit en state of the art tandheelkunde met een glimlach

 

Wij bieden

Breuklander mondzorg+ is een moderne tandartsenpraktijk waar een team van mondzorgprofessionals werkt aan de mondgezondheid van onze patiënten. De praktijk groeit, is modern en professioneel, maar vooral gezellig om te werken. We bieden naast algemene tandheelkunde verschillende specialisaties zoals implantologie, orthodontie en reconstructieve tandheelkunde en ook een digitale mondscanner, het ISO 9001 kwaliteitskeurmerk en mondverzorging bij kwetsbare ouderen. Kortom een zeer inspirerende werkplek met genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, salaris: €1.800,- tot €2.430,- /maand

 

Eisen

-Je bent een tandartsassistent opleiding aan het volgen, hebt deze afgerond (BBL/BOL/online variant) of bent bereid dit te volgen
– hebt relevante werkervaring
– bent minimaal drie dagen per week beschikbaar
– vindt het fijn om in een groep te werken
– hebt inzicht in tandheelkundige behandelingen en hoe een tandartspraktijk werkt. Met andere woorden je ziet werk liggen en bent een aanpakker

Erkend leerbedrijf

Breuklander mondzorg+ is een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amersfoort. Ook zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht.

Stage mondzorgkunde

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

Stage tandartsassistent(e)

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk