VACATURES & STAGE

Breuklander mondzorg+ is continu op zoek naar goede zorgprofessionals. Staat je vacature er niet bij? En wil je aan de slag in een van onze state of the art tandartspraktijken? Top.

Tandarts Topper voor 2/3 dagen per week

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een tandarts voor in ieder geval de woensdag en donderdag of vrijdag. Op termijn kan er uitgebreid worden, omdat wij een constante goei kennen. Je werkt binnen een compleet team van mondzorgprofessionals zoals tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, een implantoloog en een tandarts voor orthodontie. De praktijk is ISO gecertificeerd, werkt ook voor verpleeghuizen op locatie en is ook verwijspraktijk voor orthodontie en implantologie. Je krijgt de kans je te specialiseren naast je werk als algemeen practicus. Het teamgevoel is voor ons heel belangrijk. Er bestaan dan ook geen drempels voor overleg onderling. We beoordelen elkaars foto’s om er van te leren, plannen periodieke vergaderingen voor overleg en gezamenlijk bepalen we de speerpunten voor de nabije toekomst. Kijk voor meer informatie op onze site: https://www.breuklander.nl

 

Functieomschrijving Wij bieden een fijne werkplek voor 2 tot 3 dagen per week waarbij je in teamverband werkt met je collega’s. Je werkt als algemeen practicus met de mogelijkheid door te groeien in een specialisatie. Je kan o.a. gebruik maken van een microscoop, mondscanner en de expertise van je collega’s op het gebied van Invisalign en orthodontie, implantologie, chirurgie, reconstructieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Groei is bij ons geen reden voor wachtlijsten, maar een kans om een nieuwe collega aan het team toe te voegen. Je behandelt je eigen patiëntengroep waarmee je het aantal werkdagen op termijn kunt uitbreiden. Werktijden zijn tussen 8-17u. Startdatum is indicatief en kan in overleg bepaald worden

Functie-eisen
-Werkervaring als tandarts (is een pré)
-Zelfstandig en in een team kunnen werken
-Representatief
-Patiëntgericht
-Kwaliteit gaat voor kwantiteit
-Ambitieus en aandragen van initiatieven
-Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
-Doel om een langdurige samenwerking aan te gaan
-ZZP of in loondienst
-Mogelijke specialisatie

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Je kan een solliciatiebrief met motivatie en cv sturen naar Mirjam Vijge, praktijkmanager, via kantoor@breuklander.nl

Erkend leerbedrijf

Breuklander mondzorg+ is een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amersfoort. Ook zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondzorgkunde

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

Stage tandartsassistent(e)

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk