VACATURES & STAGE

Breuklander mondzorg+ is continu op zoek naar goede zorgprofessionals. Staat je vacature er niet bij? En wil je aan de slag in een van onze state of the art tandartspraktijken? Stuur gerust je cv en motivatiebrief naar ons toe.

Een heel leuke vacature voor een mondhygiënist m/v

Mondhygiënist vacature m/v 2 of 3d, woensdag en donderdag

Onze praktijk in Putten is op zoek naar een mondhygiënist die het team komt versterken voor 2-3d op in ieder geval woensdag en donderdag.  Je hebt direct een volledig gevulde agenda in een groepspraktijk en een enthousiast team. Je kan starten met 2 dagen en eventueel uitbreiden of direct voor drie dagen aan de slag.
Over Breuklander mondzorg+
De praktijk is een begrip in de omgeving sinds 1984 in Putten en vanaf 2015 hoort Kootwijkerbroek daar ook bij. In onze praktijken bieden wij onze patiënten algemene tandheelkunde aangevuld met orthodontie, implantologie, chirurgie en reconstructieve tandheelkunde. Door samen te werken zijn wij in staat een heel breed behandelaanbod aan onze patiënten te bieden. Daarnaast zijn wij werkzaam op locaties met geriatrische patiënten en ontvangen wij patiënten op verwijzing voor deelbehandelingen van onder andere implantologie en orthodontie.
Wat houdt het werk in?
Je werkt als mondhygiënist in teamverband met collega tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistenten. Werktijden zijn van 8-17u. Je neemt een patiëntenbestand over, bouwt je eigen bestand uit en ziet je eigen patiënten terug. De praktijk neemt patienten aan voor orthodontie, implantologie en reconstructieve tandheelkunde.  Je staat open voor overleg met je collega’s en helpt de patiënten aan een optimale beleving. Elke medewerker krijgt de kans een unieke werkplek te creëren door gericht te verdiepen in dat gebied van de tandheelkunde dat je leuk vindt. Daag ons uit met je vragen!
Wat bieden wij jou?
Een volle agenda
Begeleiding en overleg met je collega’s, verdieping in implantologie, orthodontie en Invisalign en reconstructieve tandheelkunde.
Je kan werken als ZZPer of in loondienst. De praktijk is uitgerust met Simplex, Visiquick en DentalRules. Voor preventie werken we via de Gewoon Gaaf methode en de gehele praktijk is ISO 9001 gecertificeerd.
Wij vragen
Een (bijna) afgeronde opleiding
Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
Een leergierige instelling en open houding
Behandelingen volgens de geldende standaarden
Heb je na het lezen van deze vacature interesse in onze praktijk?
Neem dan voor meer informatie contact op met Marijn Breuklander via 06 28 344 171 of via tandarts@breuklander.nl
Dit is je kans! Tandarts vacature

Tandarts vacature m/v 2-4d voor in ieder geval maandag

Onze praktijk in Kootwijkerbroek, gemeente Barneveld, is op zoek naar een tandarts die het team komt versterken voor 2-4d op in ieder geval maandag.  Je hebt direct een volledig gevulde agenda in een kleinere groepspraktijk met drie behandelkamers en een enthousiast team. Je kan starten met 1 dag en uitbreiden of direct voor meer dagen aan de slag.
Over Breuklander mondzorg+
De praktijk is een begrip in de omgeving sinds 1984 in Putten en vanaf 2015 hoort Kootwijkerbroek daar ook bij. In onze praktijken bieden wij onze patiënten algemene tandheelkunde aangevuld met orthodontie, implantologie, chirurgie en reconstructieve tandheelkunde. Door samen te werken met onze praktijk in Putten zijn wij in staat een heel breed behandelaanbod aan onze patiënten te bieden. Daarnaast zijn wij werkzaam op locaties met geriatrische patiënten en ontvangen wij patiënten op verwijzing voor deelbehandelingen van onder andere implantologie en orthodontie. De praktijk in Kootwijkerbroek is gemoedelijk en overzichtelijk met een professionele ondersteuning waar het nodig is.
Wat houdt het werk in?
Je werkt als algemeen practicus in teamverband met collega tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistenten. Werktijden zijn van 8-17u. Je neemt een patiëntenbestand over bouwt en ziet je eigen patiënten terug. De praktijk is geopend voor nieuwe patienten. Je staat open voor overleg met je collega’s en helpt de patiënten aan een optimale beleving.
Wat bieden wij jou?
Een volle agenda
Begeleiding en overleg met je collega’s o.a. gezamenlijke beoordeling röntgenfoto’s.
Verdieping in implantologie, orthodontie en Invisalign en reconstructieve tandheelkunde
Je kan werken als ZZPer of in loondienst met een microscoop, Simplex, Visiquick en DentalRules. Voor preventie werken we via de Gewoon Gaaf methode en de gehele praktijk is ISO 9001 gecertificeerd.
Wij vragen
Een Big registratie
Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
Een leergierige instelling en open houding
Heb je na het lezen van deze vacature interesse in onze praktijk?
Neem dan voor meer informatie contact op met Marijn Breuklander via 06 28 344 171 of via tandarts@breuklander.nl

Erkend leerbedrijf

Breuklander mondzorg+ is een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amersfoort. Ook zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht.

Stage mondzorgkunde

Helaas deze is bezet

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

Stage tandartsassistent(e)

Helaas deze is bezet

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk