VACATURES & STAGE

Breuklander mondzorg+ is continu op zoek naar goede zorgprofessionals. Staat je vacature er niet bij? En wil je aan de slag in een van onze state of the art tandartspraktijken? Stuur gerust je cv en motivatiebrief naar ons toe.

Dit is je kans!

Er is een super leuke vacature in onze praktijk vrijgekomen voor een tandartsassistent.

Je werkt in Putten samen met een gevarieerd team aan de mondgezondheid van onze patiënten. Wij hanteren “one stop shopping” voor onze patiënten waardoor je allerlei differentiaties in praktijk zal tegenkomen.

Werkdagen zijn in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag. Je bent bereid een tandartsassistent diploma te behalen en weet van aanpakken. De functie kan per direct ingevuld worden, honorering marktconform.

Lijkt deze functie je iets, dan kan je je cv en sollicitatiebrief aanleveren via tandarts@breuklander.nl of bel je Marijn via 06-28344171 voor meer informatie.

 

 

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Erkend leerbedrijf

Breuklander mondzorg+ is een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amersfoort. Ook zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondzorgkunde

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

Stage tandartsassistent(e)

Op dit moment is het niet mogelijk stage te lopen bij Breuklander mondzorg+ omdat alle stageplekken zijn vergeven. Zien we je in een later stadium van je studie terug?

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk