Kwaliteit & Garantie

Breuklander mondzorg+ werkt uitsluitend met gekwalificeerd personeel en is aangesloten bij beroepsorganisaties KNMT en NVM. Tevens is Breuklander mondzorg+ lid van de NVOS, NVOI, NVTS, DAED en zijn alle behandelaars BIG geregistreerd.

Alle medewerkers volgen geregeld nascholing en binnen de praktijk is er periodiek overleg tussen de behandelaars waardoor behandelingen op vrijwel identieke wijze uitgevoerd worden. Uw tandarts is lid van het kwaliteitsregister tandartsen waar nascholing getoetst en geregistreerd wordt. Marijn Breuklander is tandarts-implantoloog erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

Breuklander mondzorg+ locatie Putten is NEN en ISO 9001:2015 gecertificeerd in 2017. Hiermee willen wij laten zien de interne organisatie goed op orde te hebben en dat de organisatie voortdurend systematisch werkt aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. Ons doel is om de locatie in Kootwijkerbroek ook gereed te maken voor certificering. Tussen 2013-2017 was de praktijk HKZ gecertificeerd.

Garantie
Wij bieden u één jaar garantie op directe restauraties (vullingen), drie jaar garantie op een metalen frame en vijf jaar garantie op kroon- en brugwerk. Straumann biedt levenslange garantie op haar implantaten, tien jaar op titanium prothetische onderdelen en vijf jaar op keramische prothetische onderdelen. De garanties zijn lineair dalend en zijn alleen geldig mits u ons preventieve programma heeft gevolgd.