TARIEVEN

Breuklander mondzorg+ hanteert – zoals elke tandarts in Nederland – de door de NZa vaststelde tandartstarieven. Komt uw behandeltraject boven de € 250 uit? Dan ontvangt u voorafgaand aan de behandeling een begroting per e-mail. Wel zo duidelijk.

Meer informatie omtrent tandartsverzekeringen vind u hier. Meer informatie omtrent orthodontieverzekeringen vind u hier. Meer informatie over tandartstarieven en behandelingen vindt u via allesoverhetgebit.nl en mondzorgkosten.nl.

Tandarts 2.0

In combinatie met onze digitale, geavanceerde tools weet u vooraf precíes waar u aan toe bent. Van de behandeling(en) tot en met de kosten, behandelduur én… het resultaat ;-)

Bekijk de tandartstarieven
Bekijk de orthodontietarieven
Bekijk tarieven implantologie
Bekijk tarieven Invisalign

Vergoeding & verzekering

In principe worden tandartskosten voor volwassenen niet vanuit de basisverzekering vergoed, met uitzondering van een aantal chirurgische ingrepen. Voor kinderen < 18 jaar zijn de meeste reguliere behandelingen wel gedekt. Bekijk op de website van de Rijksoverheid hoe dat precies zit.

Aanvullend verzekeren ja of nee?

Heeft u een gezond gebit, en verwachten wij op korte termijn geen bijzonderheden? Dan bent u zonder aanvullende verzekering waarschijnlijk goedkoper uit. U betaalt dan geen premie voor de aanvullende verzekering, maar moet de kosten voor een eventuele controle en andere tandartskosten dan wel zelf betalen.

Verwacht u binnenkort wel een (kostbare) behandeling, ingreep of wellicht een beugel bij uw kids? Of wilt u gewoonweg zekerheid? Dan kunt u natuurlijk zelf sparen voor eventueel onverwachte mondzorg, of een aanvullende verzekering afsluiten. Vraag uw verzekeraar naar de kosten, vergoedingen en voorwaarden per pakket. Zo kunt u alle voors en tegens op een rij zetten, en een gedegen afweging maken.

Onze tip? Met een goede mondhygiëne verkleint u de kans op gezondheids- en gebitsproblemen, én… bespaart u ook nog eens op uw zorgkosten ;-)

Wilt u weten of wij – naast uw periodieke controles – op korte of langere termijn een tandartsbehandeling bij u verwachten? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk