ALGEMENE TANDHEELKUNDE

Onze tandheelkundige behandelingen voor u op een rij:

Mondhygiënist

Een regelmatig bezoekje aan onze mondhygiënst helpt vervelende mond- en gebitsproblemen te voorkomen. Heeft u bijvoorbeeld last van een slechte adem, tandvleesproblemen of gevoelige tanden? Of twijfelt u over preventieve mondzorg?

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies en/of een begroting op maat. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. :-)

Gewoon Gaaf

Wist u dat de Gewoon Gaaf-methode tot bijna 70% minder caviteiten (gaatjes) kan leiden? Gewoon Gaaf is de preventiemethode die wij toepassen bij kinderen van 0 – 18 jaar. Op basis van de staat van het gebit, consumptie- én poetsgedrag adviseren wij hoe uw kind zijn of haar gebit ‘gewoon gaaf’ kan houden. Zelf, of samen.

Parodontologie

Last van teruggetrokken, bloedend of opgezwollen tandvlees? Zijn uw tanden gevoelig(er) voor temperatuurverschillen? Dat kan duiden op een (beginnende) tandvleesontsteking, ofwel: parodontitis. Onze mondhygiënist helpt u graag om mogelijke parodontitis (of erger) voorkomen.

Want als zo’n tandvleesontsteking uitbreidt van de tandvleesrand naar het daaronder gelegen kaakbot… Dat is geen pretje kunnen wij u melden. Maar ook dan helpen wij u natuurlijk snel en graag ;-)

Protheses

Heeft u een – gedeeltelijke of volledige – gebitsprothese nodig? Bijvoorbeeld een kunstgebit of klikprothese? Wij adviseren u graag over de beste tijdelijke en/of permanente oplossing.

Gaat u liever voor een vaste, esthetisch hoogwaardige oplossing met implantaatsysteem? Raadpleeg ook onze pagina implantologie en/of maak een afspraak voor een uitgekiend, persoonlijk advies.

Mondzorg voor ouderen

Soms moet het wel beter. Maar kan of lukt het gewoon niet. Is de mondgezondheid verwaarloosd omdat je gewoonweg vergeet je tanden te poetsen. Een slechte mondzorg kan echter grote gevolgen hebben voor je algehele gezondheid en levenskwaliteit.

Om het welzijn van kwetsbare ouderen in verpleeghuizen te ondersteunen, bezoeken wij hen regelmatig. Daarmee hopen wij pijn te voorkomen en dentale zelfzorg te verbeteren. Voor een betere mondgezondheid en goede mondfunctie, ofwel: een optimale kwaliteit van leven. Want dat verdient iedereen. Toch?

BEKIJK OOK

Implantologie

Ontbreekt een tand of kies? Dan is een implantaat met kroon, brug of klikprothese een uitstekende oplossing. Voor een natuurlijk resultaat en een stralende glimlach.

Bekijk

Orthodontie

In no time rechte tanden met een effectieve (onzichtbare) orthodontische behandeling op maat.

Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd Invisalign-provider.

Bekijk

Design your own smile

Ontevreden over de uitstraling van uw gebit? Breuklander is expert op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Met Digital Smile Design bepaalt – én bekijkt – u vooraf het gewenste resultaat.

Bekijk