Orthodontie

Was een beugel vijftien jaar geleden een noodzakelijk kwaad om een slecht of scheef staand gebit te behandelen, tegenwoordig is het een heel gangbaar een beugel te dragen.

In onze praktijk voeren Tandartsen voor Orthodontie Vincent Zijnge en Marijn Breuklander orthodontische behandelingen uit samen met onze orthodontie assistenten en mondhygiënisten. U kunt kiezen uit brackets ( ook wel slotjes genoemd) en “onzichtbare” Invisalign beugels. Wij bieden behandelingen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Meer informatie over Invisalign vindt u hier.

Behandeling

Tijdens de intake worden de verschillende behandelmogelijkheden met u besproken en krijgt u inzicht in een globaal plan. Een gedetailleerd plan wordt voor u uitgewerkt nadat er uitgebreid informatie is verzameld zoals kleurenfoto’s gebitsafdrukken en röntgenfoto’s en wordt in een aparte afspraak met u besproken. U bent nu in staat om gericht te kiezen voor een behandeling waarbij de kosten gespecificeerd zijn, net als de behandelduur en het te verwachten resultaat.

Voorbeeld offertes

  • Invisalign (comprehensive package) inclusief bleekpakket* €2700,- all in
  • Invisalign (lite package) dual arch inclusief bleekpakket*     €1900,- all in
  • Invisalign (lite package) single arch inclusief bleekpakket*  € 1600,- all in

 

*Bleken vanaf 18 jaar oud inclusief twee bleekspuitjes