Implantologie

Kies bewust voor kwaliteit, garantie en duidelijke afspraken. Één implantaat met kroon is mogelijk vanaf € 1.675,- en een klikgebit vanaf € 335,- Wanneer een tand of kies verloren is gegaan, kan dit vaak volledig natuurgetrouw hersteld worden met een implantaat. Het comfort, uw kauwvermogen en zelfs uw zelfvertrouwen verbeteren hierbij. Implantologie is in 30 jaar uitgegroeid tot een specialisme dat veel te bieden heeft en voor veel mensen bereikbaar is geworden. Maak hier uw afspraak.

Consult

Tijdens uw intake worden al uw wensen besproken en verschillende behandelopties voorgelegd met en zonder implantaten. Na dit consult weet u welke optie het beste bij u past, ontvangt u een persoonlijke begroting en weet u hoeveel uw verzekeraar vergoedt.

De behandeling

Elke behandeling is uniek. U heeft een specifieke wens in een unieke mond. De behandeling is dan ook bij niemand gelijk, maar het plaatsen van implantaten wordt over het algemeen als minder ingrijpend ervaren dan het trekken van een tand of kies.

Heeft u eigen tanden in de kaak waar u een implantaat wilt plaatsen?

Dan krijgt u mogelijk een vergoeding uit uw aanvullende tandartsverzekering volgens de voorwaarden van uw verzekeraar.

  • 1 implantaat met kroon vanaf € 1675,-*
  • 2 implantaten met een 3 delige brug vanaf € 3300,-*

*Uw tandartsverzekering kan deze kosten volledig vergoeden. De prijzen die wij vermelden zijn de kosten zonder rekening te houden met de vergoeding waar u recht op heeft bij uw verzekeraar.

Heeft u geen eigen tanden of kiezen meer in uw mond?

Het plaatsen van implantaten ten behoeve van een klikgebit wordt vergoed uit uw basisverzekering. U betaalt uw eigen risico van € 385,- uitsluitend als u dit nog niet verbruikt heeft voor andere zorg uit de basisverzekering. Uw wettelijk eigen bijdrage voor het plaatsen van implantaten in de onderkaak is 10% van de totale kosten. Voor de bovenkaak geldt een wettelijk eigen bijdrage van 8% van de totale kosten.

  • Klikgebit op 2 implantaten onderkaak steg vanaf € 335,- eigen bijdrage
  • Klikgebit op 2 implantaten onderkaak steg + bovenprothese € 495,- eigen bijdrage
All-on-six en all-on-four

Kiest u voor comfort en uitstraling dan is een vaste constructie de beste keuze. Heeft u nog eigen tanden en kiezen die niet meer te behouden zijn? Dan kunt u vaak in één behandeling geholpen worden met een vaste constructie op vier of zes implantaten. Wilt u weten of deze behandeling bij u mogelijk is? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en behandelplan.

Gecontracteerde verzekeraars

Verzekerden bij Zilverenkruis Achmea zie alle labels kunnen probleemloos behandeld worden zonder implantologie contract.

Kwaliteit
  • Tandarts-implantoloog Marijn Breuklander is erkend door de NVOI
  • Breuklander mondzorg+ is gecertificeerd met ISO kwaliteitskeurmerk
  • Uitsluitend A-merk Straumann
  • Kronen, bruggen en uw klikgebit worden volledig in Nederland vervaardigd
Eigen tandarts

U kunt bij ons ook terecht als u een eigen tandarts heeft en uitsluitend een implantaatbehandeling wenst. Uw eigen tandarts ontvangt automatisch een rapportage van de behandeling.

Belastingdienst

Het is mogelijk om belastingaftrek te krijgen op de gemaakte kosten van uw tandheelkundige behandelingen. Op de website van de belastingdienst vindt u een overzicht waarmee u gemakkelijk uw belastingaftrek kunt berekenen.