in

Invisalign | Orthodontie

Beugelbehandelingen zijn tegenwoordig digitaal en onzichtbaar! Laat uw gebit scannen en ontvang een digitaal behandelplan. Gebruik onzichtbare Invisalign aligners of brackets met een witte draad.  De keuze is aan u.

In onze praktijk voeren Tandartsen voor Orthodontie Vincent Zijnge en Marijn Breuklander (Invisalign Provider) orthodontische behandelingen uit samen met onze orthodontie assistenten en mondhygiënisten. U kunt kiezen uit brackets ( ook wel slotjes genoemd) en “onzichtbare” Invisalign beugels. Wij bieden behandelingen aan voor kinderen en volwassenen. Meer informatie over Invisalign vindt u hier. Meer dan zes miljoen mensen gingen u voor met Invisalign en genieten dagelijks van hun nieuwe glimlach!

Behandeling

Tijdens de intake worden de verschillende behandelmogelijkheden met u besproken en krijgt u inzicht in een globaal plan. Een gedetailleerd plan wordt voor u uitgewerkt nadat er uitgebreid informatie is verzameld zoals kleurenfoto’s, een digitale mondscan en röntgenfoto’s en wordt in een aparte afspraak het behandelplan met u besproken. U bent nu in staat om gericht te kiezen voor een behandeling waarbij de kosten gespecificeerd zijn, net als de behandelduur en het te verwachten resultaat.

Voorbeeld offertes Invisalign

  • Invisalign (comprehensive package) inclusief bleekpakket* €2850,- all in
  • Invisalign (lite package 14 stages) dual arch inclusief bleekpakket*     €2000,- all in
  • Invisalign (lite package 14 stages) single arch inclusief bleekpakket*  € 1700,- all in
  • Invisalign (express package 7 stages) dual arch inclusief bleekpakket* € 1190,- all in
  • Invisalign (express package 7 stages) single arch inclusief bleekpakket* €870,- all in

*Bleken vanaf 18 jaar oud inclusief twee bleekspuitjes