Marjan Koster – Aalten

Mondhygiënist

Marjan heeft gestudeerd in Utrecht en is in 1993 afgestudeerd als mondhygiënist. Marjan werkt al meer dan 25 jaar bij ons, iemand waar je dus echt op kan rekenen! Naast de mondhygiëne behandelingen, plaatst Marjan ook de slotjesbeugels en trekt haar het behandelen van kinderen en verstandelijk beperkte patiënten.

Wat is er nou zo mooi aan dit beroep? “Samen werken aan een goede mondgezondheid en de contacten met patiënten!” Marjan staat voor kwaliteit en haar plan voor de toekomst is dan ook om haar kennis up-to-date te houden.

Op maandag, dinsdag en woensdag staat Marjan graag voor u klaar!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”