Marijn Breuklander

Tandarts implantoloog| Tandarts voor orthodontie | Praktijkhouder

Marijn is zijn studie gestart in Leuven (B) en heeft deze na één jaar voortgezet in Groningen, waar hij ook is afgestudeerd in 2003. Zijn vak zo breed mogelijk uitoefenen is wat hij graag doet. Voor zowel implantologie (NVOI erkend tot 2027), chirurgie, orthodontie als reconstructieve tandheelkunde bent u bij Marijn op het juiste adres.

Zijn bijdrage aan de maatschappij is helder: “Geen gedoe met je mond!” De combinatie van het ondernemerschap met de praktijk en de zelfstandigheid bij behandelingen is wat het vak voor hem zo mooi maakt.

In zijn vrije tijd sport Marijn graag, maar voor een gezellig feestje is hij ook in! Nascholing volgen is voor hem ook een vorm van ontspanning. Zijn plannen voor de toekomst? De werkzaamheden bij behandelplannen volgens het concept reconstructieve tandheelkunde verder uitbouwen.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”