Werkzaam in Putten op di, wo-mi, do, vr & Kootwijkerbroek wo-o
Opleiding aan Rijks Universiteit Groningen (1998-2003)

 

 

Na mijn studie in Leuven (B) gestart te zijn, heb ik in Groningen mijn opleiding gevolgd en het tandartsexamen cum laude afgesloten. Vanaf januari 2007 zet ik met veel plezier de praktijk van mijn vader voort en werk samen met het hele team aan de mondgezondheid van onze patienten. Mijn aandachtsgebieden zijn Orthodontie, Implantologie en Smile Design. Ik maak graag met u een plan voor uw mond! In 2017 ben ik erkend als tandarts-implantoloog door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

Marijn Breuklander

Tandarts implantoloog | Tandarts voor orthodontie | Praktijkhouder

Wat onze patiënten zeggen

Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.

De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!

Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!

Add Comment