Jolanda Spronk – Houdé

Tandarts

Werkzaam in Putten op ma, wo & do
Afgestudeerd Rijks Universiteit Groningen (1982-1989)

 

 

Sinds 1991 werk ik met veel plezier in Putten en heb de praktijk zien ontwikkelen naar zijn huidige vorm. Het leukste van het vak is het werken met mensen van jong tot oud. Mijn aandacht richt zich op het samen zoeken naar de beste oplossing binnen iemands mogelijkheden, het streven naar een gezonde, functionele en mooie mond en de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Een tevreden klant zonder angst is de mooiste beloning.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”