Arian Vojdani

Tandarts

Arian is in 2016 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA in Amsterdam en is in 2020 ons team komen versterken en wat zijn wij blij met hem in het team! Hij probeert zich op verschillende vlakken te ontwikkelen, de chirurgie, esthetiek en restauratieve tandheelkunde vindt hij het meest interessant. Angst? Dan bent u bij Arian ook aan het goede adres!

Waarom is tandarts nou zo’n mooi beroep? “Het werk is enorm gevarieerd en je werkt eigenlijk constant met mensen. Ik heb veel mogelijkheden om mensen te helpen en hou ervan om met mijn handen bezig te zijn.” Zijn plannen voor de toekomst zijn duidelijk, het lijkt hem mooi om de kant van de restauratieve tandheelkunde op te gaan, waarbij hij meerdere specialisaties samenbreng tot een totaalplaatje. Op donderdag en vrijdag kunt u hem vinden in de praktijk.

Vrije tijd doorbrengen met zijn gezin doet hij graag door te fietsen of wandelen, maar koken of op de bank een film kijken vindt hij ook heerlijk!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”