Vacatures

Wij nodigen serieuze zorgprofessionals van harte uit een sollicitatiebrief te sturen.  Vanwege onze ambitie om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, te groeien als praktijk en nieuwe uitdagingen te zoeken zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Vacature tandartsassistent(e)

Voor onze praktijk in Putten zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) voor minimaal drie dagen per week, werkzaam op in ieder geval woensdag en vrijdag. Je bent van harte welkom voor een sollicitatiegesprek als je een tandartsassistent(e) opleiding hebt afgerond of volgt.

-Je bent werkzaam bij meerdere tandartsen in het team

-Krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en bent onderdeel van een veelzijdig team met zeer uiteenlopende behandelingen door de aanwezigheid van verschillende specialismen

-Staat voor kwaliteit en state of the art tandheelkunde

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Vacature administratief medewerker/ personal assistent

Ter ondersteuning van het management team zoeken wij een administratief medewerker/ personal assistent.

-Je bent werkzaam in Putten voor minimaal twee dagen per week

-Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het beheren van de financiële boekhouding, het verzorgen van diverse correspondentie voor het management team, agendabeheer, verzorgen van attenties en boodschappen. Kortom ondersteuning in brede zin.

-De praktijk staat voor state of the art tandheelkunde met een divers en omvangrijk team onder professionele leiding. Jouw functie is ongeveer twee jaar geleden ontstaan en is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel in onze organisatie.

-Wij vragen iemand met ervaring in word/ excel/outlook en een (beperkte) financiële achtergrond. Je bent zelfstandig werkzaam, bent verantwoordelijk, ziet zelf het werk liggen en bent accuraat. Uiteraard ben je een teamspeler en prettig in de omgang. Ervaring in de tandheelkunde is een pré.

 

Denk je dat deze functie iets voor je is? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Opleidingen

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amerfoort. Tevens zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondhygiëne locatie Putten

Wil je stage lopen bij onze praktijk dan nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon: mevr. Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten via kantoor@breuklander.nl

Stage assistentie locatie Putten

Er is ruimte voor een stagiair tandartsassistent op onze locatie in Putten. Begeleiding door de ervaren tandarts mevr. J.L. Spronk-Houdé. Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring bij de begeleiding van tandartsassistenten in opleiding. Stuur een sollicitatiebrief naar mevr. Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten via kantoor@breuklander.nl

Wat onze patiënten zeggen

Met dank aan Marijn, ben ik totaal niet meer bang om naar de tandarts te gaan. Zoals ze het zelf omschrijven. Naar de tandarts gaan is niet leuk, maar ze kunnen het je wel gemakkelijke maken. Heel erg bedankt!!

Ik kom al van kinds af aan bij deze praktijk. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en kennen je ook echt persoonlijk. Ik voel mij altijd erg op mijn gemak en vind het zelfs gezellig om een bezoekje aan de tandarts te brengen dankzij de enthousiaste medewerkers! bron: zorgkaartnederland.nl