Vacatures

Wij nodigen serieuze zorgprofessionals van harte uit een sollicitatiebrief te sturen.  Vanwege onze ambitie om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, te groeien als praktijk en nieuwe uitdagingen te zoeken zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Tandarts m/v

Ben jij een gemotiveerde tandarts die op zoek is naar een goed georganiseerde praktijk waar je de kans krijgt op een hoog niveau met je vak bezig te zijn? Dan is deze vacature iets voor jou. Je krijgt de mogelijkheid te specialiseren en onder begeleiding je verder te ontwikkelen. Je kan veel kennis op kan doen met o.a. chirurgische behandelingen, orthodontie, implantologie en uitgebreid restauratieve tandheelkunde.

  • Wij bieden een fijne werkplek in Kootwijkerbroek, gemeente Barneveld op 20 autominuten van Amersfoort
  • ruimte voor input en eigen initiatief
  • 1-2 dagen per week, startdatum vanaf september; in ieder geval op dinsdag
  • ISO gecertificeerd
  • Gemotiveerde reguliere patiënten en een continue stroom nieuwe patiënten
  • Specialisaties in de praktijk zoals implantologie, orthodontie en ouderenzorg
  • Wij gaan voor een langdurige samenwerking!

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek mag je ons mailen of bellen via tandarts@breuklander.nl of 06-28344171

Met vriendelijke groet,

Marijn Breuklander | Praktijkeigenaar

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Opleidingen

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amerfoort. Tevens zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondhygiëne locatie Putten

Voor studiejaar 2017/18 is onze stageplek bezet

Wil je volgend jaar stage lopen bij onze praktijk dan nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon: mevr. Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten via kantoor@breuklander.nl

Stage assistentie locatie Putten

Stageplek beschikbaar

Er is ruimte voor een stagiair tandartsassistent op onze locatie in Putten. Begeleiding door de ervaren tandarts mevr. J.L. Spronk-Houdé. Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring bij de begeleiding van tandartsassistenten in opleiding. Stuur een sollicitatiebrief naar mevr. Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten via kantoor@breuklander.nl

Wat onze patiënten zeggen

Met dank aan Marijn, ben ik totaal niet meer bang om naar de tandarts te gaan. Zoals ze het zelf omschrijven. Naar de tandarts gaan is niet leuk, maar ze kunnen het je wel gemakkelijke maken. Heel erg bedankt!!

Ik kom al van kinds af aan bij deze praktijk. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en kennen je ook echt persoonlijk. Ik voel mij altijd erg op mijn gemak en vind het zelfs gezellig om een bezoekje aan de tandarts te brengen dankzij de enthousiaste medewerkers! bron: zorgkaartnederland.nl