Vacatures

Wij nodigen serieuze zorgprofessionals van harte uit een sollicitatiebrief te sturen.  Vanwege onze ambitie om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, te groeien als praktijk en nieuwe uitdagingen te zoeken zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. 

NIEUW: Vacature tandartsassistent 2-4d

Wij zijn op zoek naar jou!

Nu onze verbouwing in Kootwijkerbroek is voltooid en een nieuwe tandarts is begonnen in de praktijk zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe collega. Wij zijn een klein(ere) groepspraktijk waar het vak in de volle breedte wordt uitgeoefend. Van restauraties tot implantologie en mondhygiëne tot Invisalign en orthodontie.

Heb je interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager, via kantoor@breuklander.nl zodat wij contact met je kunnen opnemen.

NIEUW: Vacature mondhygiënist 1 of 2 dagen per week in Putten

Wegens aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Mondhygiëne is de basis van onze praktijk. We hebben dan ook een reputatie hoog te houden als het gaat om de kwaliteit van de mondgezondheid van onze patiënten. Vanwege onze groei is er een nieuwe vacature beschikbaar gekomen binnen ons mondhygiëne team.

Ben jij een teamspeler die op zoek is naar een geoliede praktijk met een hoge kwaliteitsstandaard? Wil jij ook net die stap extra zetten om mooie resultaten te boeken en heb je zin om van ons nieuwste project “Gewoon Gaaf ” een succes te maken? Kom dan langs voor en gesprek.

Heb je interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager, via kantoor@breuklander.nl zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Wil jij bij ons werken?

Wij raadplegen bij een nieuwe vacature altijd eerst het aanwezige bestand “open sollicitaties”. Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten, via kantoor@breuklander.nl

Opleidingen

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor tandartsassistenten van de BOL- en BBL-opleidingen in Zwolle en Amerfoort. Tevens zijn wij een officiële stageplaats voor de opleiding mondhygiëne in Utrecht. 

Stage mondhygiëne locatie Putten

Wil je stage lopen bij onze praktijk dan nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon: mevr. Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten via kantoor@breuklander.nl

Stage assistentie locatie Putten

Er is ruimte voor een stagiair tandartsassistent op onze locatie in Putten. Begeleiding door de ervaren tandarts mevr. J.L. Spronk-Houdé. Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring bij de begeleiding van tandartsassistenten in opleiding. Stuur een sollicitatiebrief naar mevr. Mirjam Vijge, praktijkmanager Putten via kantoor@breuklander.nl

Wat onze patiënten zeggen

Met dank aan Marijn, ben ik totaal niet meer bang om naar de tandarts te gaan. Zoals ze het zelf omschrijven. Naar de tandarts gaan is niet leuk, maar ze kunnen het je wel gemakkelijke maken. Heel erg bedankt!!

Ik kom al van kinds af aan bij deze praktijk. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en kennen je ook echt persoonlijk. Ik voel mij altijd erg op mijn gemak en vind het zelfs gezellig om een bezoekje aan de tandarts te brengen dankzij de enthousiaste medewerkers! bron: zorgkaartnederland.nl