Vincent Zijnge

Tandarts voor orthodontie

Vincent heeft na zijn studie biologie de opleiding tandheelkunde gevolgd aan de Rijks Universiteit Groningen en deze met succes afgerond in 2007. Tijdens zijn promotieonderzoek heeft hij zich verdiept in de parodontologie. Na een aantal jaren in Groningen en Assen te hebben gewerkt, is hij in 2016 ons team in Kootwijkerbroek komen versterken.

Waarom Vincent zijn beroep als tandarts zo mooi vindt? “Ik draag gewoon graag mijn steentje bij aan een gezonde mond voor onze patiënten!” Naast algemene tandheelkunde heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept in de orthodontie.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”