Roxanne Eindhoven

Receptioniste

Roxanne is in 2014 als tandartsassistent bij ons komen werken, maar is al sinds 2010 werkzaam in de tandheelkunde. Van 2014 tot 2016 heeft zij de opleiding tandartsassistent gevolgd aan het ROC in Amersfoort. Sindsdien gaat haar aandacht vooral uit naar implantologie, ook achter de schermen is zij hier altijd druk mee bezig.

In 2020 heeft Roxanne een switch gemaakt binnen de praktijk en kunt u haar vinden achter de receptie. Daar helpt zij u graag met het maken van afspraken, het beantwoorden van u vragen en zorgt zij dat onze mail goed wordt afgehandeld. Daarnaast helpt ze nog af en toe mee op de werkvloer.

Op dinsdag, donderdag en vrijdag staat zij graag voor u klaar!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”