Noortje de Poel – van Breukelen

Tandarts

Noortje heeft haar studie tandheelkunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is in 2004 afgestudeerd als tandarts. Haar affiniteit binnen de tandheelkunde ligt onder andere bij het behandelen van kinderen en mensen met angst begeleiden. Op maandag, dinsdag en donderdagochtend staat zij dan ook met plezier voor u klaar.

Wat haar beroep zo mooi maakt? “Het mooie van dit vak vind ik de combinatie van het werken met mensen, van jong tot oud, en het werken met mijn handen.” Haar doel is dan ook om samen met de patiënt te komen tot een gezonde mond.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”