Nathalie Heimensen – Teunissen

Receptioniste/ tandartsassistent

Nathalie heeft in 2014 de opleiding tot tandartsassistente afgerond aan het Deltion College in Zwolle en is sinds 2012 werkzaam bij Breuklander Mondzorg+.

“Als assistent vind ik het mooi om kinderen van hun angst af te helpen en het samenwerken met de tandarts heb ik ook veel plezier in. Aan de balie vind ik mensen helpen en klachten afhandelen het leukst.” Nathalie is een duizendpoot, springt bij waar nodig en draait ook voor orthodontische behandelingen haar hand niet om. Op maandag en donderdag staat ze voor u klaar!

Voor ontspanning is natuurlijk ook tijd, ze doet graag leuke dingen met haar kinderen, zoals fietsen met de bakfiets. Heerlijk samen thuis zijn kan ze ook van genieten.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”