Mirjam Vijge

Praktijkmanager

Werkzaam in Putten op ma. t/m vr. & afwisselend in Kootwijkerbroek
Opleiding tandartsassistent, Amersteyn College Amersfoort (2000- 2002)
Opleiding praktijkmanager, Edin Dental Academy (2012)

 

 

Na ruim vijfenhalf jaar bij een tandartspraktijk in Harderwijk gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Sinds 2009 ben ik werkzaam als praktijkmanager bij Breuklander mondzorg+. Als praktijkmanager ben ik verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en de binding tussen beide vestigingen. Wat mij aanspreekt bij Breuklander mondzorg+ is het als team op een persoonlijke en professionele wijze samen te werken aan de verbetering van de mondgezondheid.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”

Add Comment