Mirjam Vijge

Praktijkmanager

Mirjam is al geruime tijd werkzaam binnen de tandheelkunde, in 2003 begonnen als assistent, in 2004 haar certificaat preventieassistent gehaald en in 2009 bij ons komen werken als praktijkmanager. Hiervoor heeft zij in 2012 de opleiding praktijkmanager bij Edin gevolgd en in juli 2019 haar propedeuse HBO Management in de Zorg binnengesleept.

Wat haar werk zo mooi maakt? “De diversiteit van de werkzaamheden die ik uitvoer! Daarnaast vind ik het mooi om als team op een persoonlijke en professionele wijze samen te werken aan de verbetering van de mondgezondheid.” Mirjam is op maandag tot en met donderdag aanwezig op de praktijk.

Mirjam is een harde werker, maar voor ontspanning maakt zij tijd: ze gaat graag mountainbiken, reizen en uitjes doen met familie en vrienden.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”