Lisette de Zwaan

Preventieassistent/ tandartsassistent plus

Lisette is iemand die haar vak verstaat, ze is namelijk al 17 jaar werkzaam in de tandheelkunde.  Sinds 8 jaar is zij ook preventieassistent, waarmee ze haar kennis nog meer heeft verbreed. Sinds 2020 is Lisette ons team komen versterken.

“Het leukste aan mijn vak vind ik de omgang met patiënten, dat we mensen blij kunnen maken met een mooi gebit en hen van pijnklachten af kunnen helpen.” Naast de algemene tandheelkunde ligt Lisette haar hart bij de orthodontie, ze vindt het leuk om met kinderen, vooral pubers, om te gaan en ze te helpen om een goede mondhygiëne te behouden.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag kunt u deze echte alleskunner tegenkomen in de praktijk. Tijd over? Dan rijdt ze graag op de motor en is ze vaak bij crossfit te vinden!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”