Liana Abrahamian

Tandartsassistent

Liana heeft haar opleiding tot tandartsassistente gevolgd aan het LOI in Utrecht en deze succesvol afgerond in 2017. Liana is in 2019 ons team komen versterken. Ze heeft een BBL-traject gevolgd, waardoor ze al sinds 2015 werkzaam is binnen de tandheelkunde.

Liana is een harde werker, u kunt haar 2 dagen per week in Kootwijkerbroek vinden en 2 dagen in Putten. “Het interessantste aan mijn werk vind ik de behandelingen waar chirurgie en orthodontie in voorkomen.”

In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen met haar gezin, maar uitgaan met vriendinnen en lezen vindt zij ook heerlijk.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”