Jeanine Simon-Dekker

Tandartsassistent plus

Jeanine is in september 2016 bij ons komen werken en volgde toen nog de BBL-opleiding tot tandartsassistent. Deze heeft zij in 2019 succesvol weten af te ronden. Ze houdt zich bezig met verschillende behandelingen in de praktijk, zo assisteert ze bij implantologie en chirurgie, maar behandeld ze ook zelf bij orthodontische en reconstructieve behandelingen.

Naast haar werk als assistent zorgt Jeanine ervoor dat wij nooit iets missen en dat alles gesmeerd loopt, ze verzorgt namelijk voor de praktijk in Putten de bestellingen en doet het onderhoud van de machines.

U kunt haar in de praktijk tegenkomen op dinsdag, donderdag en vrijdag, dan staat zij met plezier voor u klaar!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”