Janille van der Veen

Preventieassistent/ tandartsassistent plus

Janille is in 2017 bij ons komen werken, toen volgde ze nog de BBL-opleiding tot tandartsassistent. Deze heeft zij in 2019 succesvol afgerond. 2020 begon voor haar goed door het halen van de opleiding tot preventieassistent.

“Het leukste aan mijn werk als assistent vind ik dat geen dag hetzelfde is, waardoor je altijd veel afwisseling hebt. Ik ben inzetbaar op verschillende plekken, zo kunt u mij vinden als assistent van de tandarts, maar ook bij orthodontie, implantologie en reconstructieve behandelingen. Daarnaast ben ik ook preventieassistent en mag ik lokale verdoving geven.”

Naast deze werkzaamheden is Janille verantwoordelijk voor onze Social Media, winacties en het up to date houden van de website. U kunt haar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tegenkomen, dan helpt ze graag mee uw mond gezond te houden! Wat ze doet in haar vrije tijd? Tennissen en gezellige dingen doen met haar vriendinnen!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”