Chantal van Leeuwen- Blaauwendraad

Tandarts

Chantal heeft de studie tandheelkunde gevolgd aan het ACTA in Amsterdam en afgerond in 2013. Vanaf het moment dat zij in de praktijk is gaan werken, heeft de ouderenzorg haar aandacht getrokken. Chantal is dan ook om de week op maandag te vinden op locatie bij de ZNWV of Norschoten. Op dinsdag en woensdag staat ze in Putten voor u klaar en op donderdag en vrijdag in Kootwijkerbroek.

Wat voor haar het beroep zo mooi maakt? “Mensen kunnen helpen! Daarnaast is het de afwisseling in het werk en de verschillende mensen die we tegenkomen.” In de toekomst wil zij zich graag blijven verdiepen en ontwikkelen in de ouderenzorg.

Chantal is een harde werker, maar daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Varen op haar boot vindt ze heerlijk. Duiken is ook iets wat ze graag doet. Tijd over? Netflix aan!

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”