Chantal van Leeuwen- Blaauwendraad

Tandarts

Werkzaam in Putten: di, wo. Kootwijkerbroek: do, vr. Zorggroep Noordwest-Veluwe: ma (om de week)

Opleiding 2007-2013 ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam)

 

 

In 2013 ben ik afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Ik ben de eerste lichting van de 6-jarige opleiding tandheelkunde. Na mijn afstuderen ben ik direct in Putten bij Tandartsenpraktijk Breuklander aan het werk gegaan. Daarnaast werkte ik twee dagen bij een praktijk in Harderwijk. Sinds 2015 ben ik de donderdag en vrijdag werkzaam in de Breuklander mondzorg+ vestiging in Kootwijkerbroek. Een bijzondere afwisseling met mijn werk in de praktijk is het op locatie behandelen van hulpbehoevende ouderen die woonachtig zijn bij Stichting Noordwest-Veluwe.

Wat onze patiënten zeggen

Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.

De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!

Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!

Add Comment