Annemiek Ouboter – van Aalst

Mondhygiënist

Annemiek heeft de opleiding Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool InHolland bij het ACTA in Amsterdam. In 2000 is zij afgestudeerd en mag zij de titel mondhygiënist dragen. U kunt haar op maandag en woensdag in Putten vinden.

Welke behandeling en doelgroep haar het meest trekt? “Ik behandel graag ernstige parodontitis (ontsteking van het parodontium) en angstige mensen.” In de toekomst zou ze graag nog meer kennis willen vergaren over alle aspecten van de tandheelkunde, zeker in de relatie van de algemene gezondheid tot de mondgezondheid, vanwege haar verpleegkundige opleiding.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van haar twee zoontjes met haar man. Lezen, musea bezoeken, wandelen en fietsen vindt ze ook heerlijk.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”