Angelique Vos – de Jong

Tandartsassistent

Werkzaam in Kootwijkerbroek op ma, do & vr

Opleidingen: administratieve opleiding in Amersfoort, supragingivaal tandsteen verwijderen bij Edin, Richtlijnen Infectie Preventie bij Implacademy (WIP)

 

 

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest als boekhoudster/administratief medewerkster in het bedrijf van mijn vader (lithografisch/reclame bureau), was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden in 2004 bij tandarts Ramp, die een assistent zocht om zelf op te leiden aan de stoel.  En nu, 11 jaar later, werk ik daar nog steeds met veel plezier.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”