Ali Alkassas

Tandartsassistent i.o.

Ali zit in zijn 2e jaar van de opleiding tot tandartsassistent en loopt dit jaar stage bij ons! Een super vrolijke jongen die graag veel wilt leren en hard wil werken.

Hij heeft hiervoor de opleiding timmerman gedaan, maar wilde toch meer iets met mensen doen. Doordat een vriend van hem de opleiding tot tandartsassistent ging doen, sprak dit Ali ook aan. Het is zeldzaam, een jongen als assistent, maar dat maakt het juist zo leuk.

Op maandag en dinsdag kunt u Ali vinden in de praktijk aan de stoel bij één van de tandartsen.

Wat onze patiënten zeggen

“Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.”

“De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!”

“Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!”