naar de tandarts gaan is niet leuk, toch?

Maar we kunnen het u wel gemakkelijker maken.

Met een open houding, rustige omgeving en voldoende geduld wordt een sfeer gecreëerd waarin de eerste stappen gezet kunnen worden in het proces van gewenning van een tandartsbehandeling.

Wij zijn er voor u om u van uw angst af te helpen!

Het is onze taak tandheelkundige zorg bereikbaar te maken voor een ieder. Of het nu gaat om een technisch ingewikkelde behandeling of een zeer voorzichtige sociale benadering. Wij gaan de uitdaging aan!

En om met een prachtige lach naar huis te gaan.

Ons doel is bereikt als u met “gezonde tegenzin” uw afspraken kan nakomen zodat wij in staat zijn u te begeleiden met de zorg die u nodig heeft. U hoeft niet onze allergrootste fan te worden, maar dit mag natuurlijk wel.

Wat onze patiënten zeggen

Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!

De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!

Was erg bang voor tandarts. Na de 1e behandeling (trekken) bij Breuklander was mijn angst over.

Wij gaan u helpen om van uw angst af te komen

breuklander-mondzorg-caroline-kooi.jpg
Caroline Kooi
Mondhygiëniste


breuklander-mondzorg-lies-van-der-heuvel-grift-1.jpg
Lies van den Heuvel - Grift
Tandartsassistente/ receptioniste


Neem contact met ons op