naar de tandarts gaan is niet leuk, toch?

Maar we kunnen het u wel gemakkelijker maken.

Met een open houding, rustige omgeving en voldoende geduld wordt een sfeer gecreëerd waarin de eerste stappen gezet kunnen worden in het proces van gewenning van een tandartsbehandeling.

Wij zijn er voor u om u van uw angst af te helpen!

Het is onze taak tandheelkundige zorg bereikbaar te maken voor een ieder. Of het nu gaat om een technisch ingewikkelde behandeling of een zeer voorzichtige sociale benadering. Wij gaan de uitdaging aan!

En om met een prachtige lach naar huis te gaan.

Ons doel is bereikt als u met “gezonde tegenzin” uw afspraken kan nakomen zodat wij in staat zijn u te begeleiden met de zorg die u nodig heeft. U hoeft niet onze allergrootste fan te worden, maar dit mag natuurlijk wel.

Wat onze patiënten zeggen

Persoonlijk en vriendschappelijk. Mededeelzaam en duidelijk in tandtechnische uitleg. Al weer 25 jaar geregelde gast op de stoel van tandarts Noortje en mondhygiëniste Karin. Leuke meiden. Ik geef nooit een tien, maar dat had eigenlijk best gekund.

De medewerkers bij de tandartspraktijk zijn erg hartelijk en kundig. Zij zijn erg bij de patiënt betrokken en luisteren goed naar je wensen of klachten. Top team!

Ik ben 4 jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen met redelijk wat gebits- en tandvleesproblemen. Na redelijk wat behandelingen en een goed behandelplan, heb ik nu een stralend gebit en gezond tandvlees. Hele professionele kliniek en een topteam!

Wij gaan u helpen om van uw angst af te komen

breuklander-mondzorg-caroline-kooi.jpg
Caroline Kooi
Mondhygiëniste


breuklander-mondzorg-lies-van-der-heuvel-grift-1.jpg
Lies van den Heuvel - Grift
Tandartsassistente/ receptioniste


breuklander-mondzorg-chantal-blauwendraad1.jpg
Chantal van Leeuwen- Blaauwendraad
Tandarts - mondzorg voor ouderen


BIG: 39917704602

Neem contact met ons op