TANDARTS PUTTEN & KOOTWIJKERBROEK

Breuklander mondzorg+ is een begrip in de omgeving. Onze missie? Een mooi, gezond gebit en prettige, kwalitatieve mondzorg. Voor iedereen.

Met een goede mondhygiëne als basis voor een gezond gebit, onze brede expertises en innovatieve mondzorg zorgen wij – samen – voor uw mooiste glimlach.

Tandartspraktijken in Putten en Kootwijkerbroek

Beide Breuklander mondzorg+ praktijken zijn full-service tandartspraktijken. Dat betekent dat u voor nagenoeg elke tandheelkundige behandeling bij ons terecht kunt.

Met onze mobiele dentale unit behandelt ons team tevens kwetsbare ouderen op locatie bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Een professionele praktijk in hun eigen vertrouwde omgeving. Wel zo prettig.

Onze specialisaties zijn:

✓ Implantologie
✓ Reconstructieve & esthetische tandheelkunde
✓ Orthodontie
✓ Mondchirurgie

Service with a smile ;-)

Beide tandartspraktijken zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Daardoor bent u altijd verzekerd van de beste behandeling en een uitstekende kwaliteit. Samen met ons team zorgen wij er bovendien voor dat het u aan niets ontbreekt, en de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt.

Voorspelbaar resultaat & kostenplaatje

Heeft u een – gedeeltelijke of volledige – gebitsprothese nodig? Bijvoorbeeld een kunstgebit of klikprothese? Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Gaat u liever voor een vaste, esthetisch hoogwaardige oplossing met implantaatsysteem? Raadpleeg ook onze pagina uitgebreid gebitsherstel en/of maak een afspraak voor een uitgekiend, persoonlijk advies.

Maak kennis met uw nieuwe tandarts. Een hoge kwaliteit, de best mogelijke behandeling en het mooiste resultaat. Wat wilt u nog meer?

WAT ZIJN UW WENSEN?

Wij helpen u graag. Schrijf u vandaag nog in of neem direct contact met ons op voor een afspraak.