Achtergrond

Sinds 1983 is Breuklander mondzorg+ een begrip in de omgeving. De praktijk is gestart door Ger Breuklander aan de Engweg te Putten met mondhygiëne als basis voor elke behandeling. In 1995 was de praktijk uit zijn voegen gegroeid en zijn we verhuisd naar de Voorthuizerstraat en vanaf 2007 heeft Marijn Breuklander het stokje overgenomen van zijn vader Ger Breuklander.

Door de voortdurende groei van de praktijk en de uitbreiding van het behandelaanbod zijn wij in september 2010 verhuisd naar onze huidige locatie aan de Nijkerkerstraat. Hier beschikken wij inmiddels over acht behandelkamers en de meest moderne apparatuur waardoor wij hoge kwaliteit en service aan onze patiënten kunnen bieden.

Vanaf 2014 zijn de werkzaamheden uitgebreid met het behandelen van WLZ cliënten in onze mobiele praktijk op lokatie. Hiermee hebben we onze slogan full-service praktijk een nieuwe dimensie gegeven.

Inmiddels is onze tweede vestiging in Kootwijkerbroek een feit vanaf 1 december 2015. Op deze manier willen wij een nieuwe groep mensen kennis laten maken met onze praktijkvoering en gaan wij gezamenlijk verder onder de naam: “Breuklander mondzorg+.”

Digitalisering in tandheelkunde geeft ons de kans om onze werkwijze enorm te verbeteren. Wij maken digitale röntgenfoto’s, kleurenfoto’s, video’s, plannen uw behandeling digitaal, scannen uw gebit en maken een animatie van de voorgestelde behandeling. Vervolgens worden voorzieningen gefreesd en geprint. Wij laten u graag kennis maken met de nieuwe tandarts!

Onze missie is kwaliteit en voorspelbaarheid met een glimlach te bieden bij elke behandeling. Duidelijke afspraken en transparantie in onze communicatie maken een voorspelbaar behandelplan mogelijk en voorkomen verrassingen achteraf. De basis voor elk behandelplan is een goede mondhygiëne wat mogelijk gemaakt wordt door ons preventieplan en sinds 1983 in onze bedrijfsfilosofie is verwerkt. Met een breed behandelaanbod zijn wij in staat de meest voorkomende behandelingen in onze eigen praktijken aan te bieden.

Huize de Punt, zoals de villa genoemd werd bij de bouw in 1924 is altijd verbonden geweest aan de gezondheidszorg:

  • Johannes (Jan) Vonk was arts in Putten en woonde in het huis van 1924 – 1964
  • Jan Mens was huisarts in Putten en woonde in het huis van ?  – 2009
  • Breuklander mondzorg+ kocht het pand in 2009 en zet de traditie voort